Kalkon med rödkål och kanel
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g kalkonfilé
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk nymald svartpeppar
  • 12 katrinplommon
  •  
  • Svampsås
  • 300 g färsk svamp
  • 2 msk smör + 2 msk vetemjöl eller annan redning
  • 2 dl steksky och plommonkokvatten
  • 3 msk kalvfond
  • 3 dl grädde
  • ½ msk soja
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  •  
  • Kanelkryddade morötter
  • 500 g morötter
  • 1 msk olja
  • 3 krm salt
  • 1 krm mald kanel
  • 1 krm chilipulver
  •  
  • Hasselbackspotatis
  • 1 1/4 kg fast potatis
  • 30 g smält smör
  • Salt
  • 1 dl ströbröd
  •  
  • Tillbehör
  • 500 g kokt rödkål
  • Gelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.