IngredienserCitrusrostadkalkon 1 st hel kalkon, tinad eller färsk ca 4 kg 150 g smör 4 st citroner, saft & skal 2 st lime, saft & skal 1 dl japansk soja 50 g fryst, hackad ingefära salt & svartpeppar Rostade primörer 500 g delikatesspotatis 500 g morötter 500 g palsternacka 1 knippe rödlök 2 st vitlökolivolja salt & svartpeppar Sås 280 g gräddädelost 5 dl crème fraiche 2 msk kycklingfond 2 dl vatten salt & peppar Tillbehör 2 knippesparris 1 msk smör
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjliguppgift ”Kalkonlårfilé stekt medvita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtormed mandelsmör”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.