Servera fisken genast när den är nystekt tillsammansmedriset, yoghurtsåsenochbroccoli. Fräs risetmedfinhackad gul lök och kardemumma i en kastrull och när det fått fin färg häller du på buljongen och låter det koka klart
Indiskyoghurtsåsmed mynta och gurka. Den liggernämligen nära den portion sallad medsötaktigyoghurtsås, som man serveras på ALLA indiska restauranger iSverige
Gör en fickai varje filéoch fyll den med pesto. Mixabasilikanochpersiljan. Hacka löken mycket fint. Krydda med salt och peppar ochlinda baconet runt om
Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigti stekpannan och laga sedan färdigti ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatisoch palsternacka (olivolja, torkad timjanochflingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chilioch chevréost. Supergott och det gickriktigt snabbt, bara 20 minuter på 225 grader i ugnen
Nåja, med en indisktmatlagningskursi ryggen serverar jag (imitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat migigenomi Malmö
Fänkål har sitt ursprung från Asienoch Mellanöstern och är flitigt använd inomnaturmedicinen. Anistillsammansmedfänkål rekommenderas för ammande kvinnor eftersom både örterna anses öka mjölkbildningen
Det indiska köket, som hör till ett av världens kryddstarkaste, bjuder på många vegetariska rätter. Jag serverar grytan med naanbröd, ugnsstekt potatismedchili, en svalkande myntasås samt äpple och dadelchutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.