Bibimbap (비빔밥) "Ris, köttoch blandade grönsaker", det är precis det det är. Riktigt traditionell Bibimbap serveras med rått köttoch rå äggula, också fantastiskt gott, men jag föredrar den här varianten
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Lchf-maten är ju egentligen väldigt enkel, bara kött eller ägg, grönsakeroch naturligt fett. Stekt fläsk är ju så himla gott och en smörklick på kakan är ju inte alls fel
Fräs köttetoch löken i olja och smör. Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop
Låt köttet vila en stund innan du tar bort bomullsbandet och skär upp det i skivor. Köttet. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Värm lite smör med olja, stek grönsakerna tills löken är genomskinlig. Lägg i köttfärsenoch låt den steka med, sära på köttet med en gaffel eller sked så det blir smulor, lägg i lagerbladen
Köttfärsbiffar som varvas med grönsakeroch bakas i en tomatsås- SÅ GOTT. Men den är så vacker, randig aubergine och zucchini, grönsaker i olika färger som varvas snyggt