Recept ⁄ TillbehörMarinad på godaste vis till köttoch grönsaker. Ungefär en kvart innan grillning är lagom, kanske lite längre beroende påköttets storlek
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Låt det steka på en stund, utan att få färg. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Tidigare har jag gjort en fond på grönsaker och med köttgrund om du kanske är ute efter det. Köttfond. Fisk och Skaldjur ⁄ ReceptSkaldjursfond på lyxräkor, grönsaker och vin
Jag fick lite kyckling kvar sedan jag gjort min helstekta kyckling i ugn, och de resterna använde jag i en paj, tillsammans med broccoli, tomater, ost och senap
Köttet från hönan och grönsakerna gör sig perfekt i en kall sallad på ris och inlagda grönsaker – utmärkt sommarmat som gör sig perfekt en varm sommardag med ett glas rosévin
Denna rätt passar fint på julbordet till olika fläskrätter som korv, skinka ochköttbullar. Skär nu försiktigt längs insidan på varje klyfta för att få loss skinnfria "filébitar" av fruktköttet
Lägg påköttet. Hyvla osten tunt och fördela på fatet. Strö på resten av ruccolan. I dag blåser det kallt, mellan varven skiner solen och det ser så skönt ut ute
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.