500g skalade jordärtskockor. 500g skalade jordärtskockor. Det är svårt att säga vilken soppa som är min absoluta favorit men den här soppan kommer hur som helst på pallplats
Koka jordärtskockorna mjuka, spara endel av kokvattnet, häll i havregrädden, hackad lök och vitlök, skalat och tärnat äpple, och mixa till en slät och krämig soppa
Emin sätt dig, vi ska äta jordärtskocksoppa. Nej Emin, det är jordärtskocksoppa, nästan som potatis. Nej, Emin jag har inte i lök för du gillar inte det utan det är jordärtskocksoppa med grädde
500 g jordärtskockor. Värm smöret och oljan, lägg i den hackade löken, fräs den utan att den får färg. Lägg i de skalade rotfrukterna skurna i stora tärningar
Jordärtskockor i en riktigt len och smakrik soppa som värmer gott under vinterns sista dagar. Skala potatis och jordärtskockor samt dela i mindre bitar och koka
sklala och skär jordärtskockorna och potatisen i bitar. 200 g jordärtskockor. 200 g jordärtskockor. Har alltid velat prova jordärtskocka har den växandes i trädgården men
Fräs löken, purjon och jordärtskockorna med svampen. Tillsätt grädden, mjölken, vattnet och kantarellfonden och koka sakta tills jordärtskockorna är mjuka
Jordärtskockorna är verkligen superekologiska och närproducerade så det skriker om det, då vi fick dessa av Simos mamma, från hennes skörd på tomten – så goda
2 jordärtskockor. Koka potatisen och jordärtskockan tills de mjuknat. Red allt med mixerstav. Stek hackad lök i smör och blanda ner i potatissmeten och red med mixerstav
Sparris- och jordärtskockssoppacharlottenlöksparrisjordärtskockakycklingbuljongmatgräddesalt och pepparSkala jordärtskockorna och sparrisen och spar sparrisknopparna