Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Dessutom tar vi tag i sparrissen igen och mixar den med jordgubbar. Jag skippade att kalla den förrätt och åt två portioner själv direkt till middag, för detta är så gott
JORDÄRTSKOCKSOPPA toppad med trattkantareller, krutonger och ost. Anna kommer hem från Uppsala på onsdag och jag har lovat henne att vi ska plocka upp lite skockor och laga något gott av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.