Hetta upp lite matolja i stekpannan och stek 500 g fläskfärs. När färsen är smulig tillsätter du den finhackade vitlöken samt smaksätter färsen med 2 msk fisksås, 2 msk japansk soya och saften från 1 lime samt den finhackade chilin. 2 msk japansk soya
Servera till sesamstekt fläskfärs, jasminris, chilicrème och japansk soja. Tillsätt pressad saft från en lime, japansk soja, schalottenlök och sesamfrö
Fläskfärsen ska stekas på hög värme så den blir riktigt stekt, lite som bacon. 5oo g fläskfärs 1 vitlöksklyfta 3 msk fisksås 2 msk japansk soja saften. 2 msk japansk soja
Blanda alla ingredienser tillsammans med fläskfärsen i en bunke till en jämn smet. Gyoza på fläskfärs med salladslök, ingefära och sesamolja (4 generösa eller 6 mindre portioner). 500 gram fläskfärs. 0,5 dl japansk soja. 500 gram fläskfärs. 0,5 dl japansk soja
300 g fläskfärs. 4 msk ljus soja (japansk). 3 dl jasminris 300 g fläskfärs 300 g blomkål 200 g morot 50 g färsk ingefära 1 chili 6 salladslökar att strö över matolja 2 msk sesamolja 4 msk ljus soja (japansk) 2 msk ostronsås 0,5 dl rostade sesamfrön 4 stora ägg färsk koriander att strö över rätten 1 lime, pressad saft efter smak
400 g fläskfärs. 1 msk japansk soja. 400 g fläskfärs. 30 st 400 g fläskfärs. 400 g fläskfärs. På bloggträffen i Göteborg åt jag dumplings för första gången i mitt liv och kände direkt att det inte vara sista
Blanda samman med fläskfärsen i en skål. Hacka vitkålen fint och skiva salladslöken tunt. Rör samman smaksättningen av mandufyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås
Bryn fläskfärsen i lite olja. 400 g fläskfärs. 2 msk japansk soja. Skala och riv vitlöken och tillsätt den tillsammans med sweet chili och soja och låt steka någon minut till