VALBORGSMENY - DUMPLINGS, FÄRSKA VÅRRULLAR OCH KYCKLINGSPETT MED JORDNÖTSSÅS
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kinesiska fläskdumplings ca. 30 st 400 g fläskfärs
  • 2 cm riven färsk ingefära
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 2 salladslökar, finhackade
  • 3 dl jättefinhackad vitkål och några hela blad till ångkokningen
  • 1 msk socker
  • Dippsås
  • 3 msk ljus soja
  • 1 msk socker
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk risvinäger
  • chiliflakes
  • Färska vårrullar
  • 400 g fläskfärs
  • 3 msk ljus soja
  • 6 korianderrötter
  • 3 salladslökar 4-6 msk hackad koriander
  • 2 dl finhackad vitkål
  • Isbergssallad
  • böngroddar i konserv
  • runda rispapper
  • Vietnamesisk dippsås - Nuoc cham
  • 1 röd chili
  • 1 skalad vitlöksklyfta
  • 5 msk strösocker
  • 1/2 dl kokande vatten
  • 1/2 dl fisksås
  • 1 dl färskpressad limesaft
  • Kycklingspett
  • 1 kg kycklinglårfilé
  • 3 dl kokosmjölk
  • 3 tsk gul curry
  • 1 tsk ingefära
  • Jordnötssås
  • 1 liten gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • lite olja
  • 2 tsk röd thaicurry
  • 1 tsk ingefära
  • 4 dl salta jordnötter
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 1/2 tsk honung
  • 400 ml kokosmjölk (inte light)
  • 1 dl vatten
  • 1/2 citron, saften
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.