Till förrätt blev det inbakad chevre i parmaskinka. Till varmrätt var det Fylld lax med chevreost med ringlad honung, vittvinsås och potatis och kokta grönskaer(Går oxå att köpa färdig på Fiskexporten, ifall tiden är knaper)4 personer4 laxfiléer200 gr chevreostsalt och pepparhunungGör så här. 3 dl fiskbuljong (vatten + tärning) 1 dl torrt vitt vin 1 msk hackad gräslök/dill 1 msk matlagningsgrädde 2 tsk maizena salt vitpepparVispa ihop alla ingredienser till såsen och sjud några minuter. 4 laxfiléer
Ugnsbakad lax med inbakad pressad potatis. Klipp gräslöken i små fina bitar. Strö på lite gräslök. 1 liten burk Creme Bonjour gräslök. 1 knippe gräslök. 1 liten burk Creme Bonjour gräslök. 1 knippe gräslök
I tisdags åt vi denna goda lax som utan tvekan var den godaste laxen jag lagat. Jag tröttnar på den ugnsbakade varianten med lite salt, peppar och citron så därför livade vi upp en vanlig tisdag med en godare lax