Inbakadlaxmed persto och räkor. Med denna laxen behöver man inte stå och slava i köket i flera timmar, utan kan snabbt och enkelt ställa en lyxig middag på bordet
Laxen är god att servera kall med sallad. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Skala och strimla palsternackorna, vänd runt dem i lite rapsolja och stek dem i het, torr panna tills de är mjuka men med lite tuggmotstånd
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Dottern som envisas med att att hon inte gillar lax tog faktiskt några tuggor av fisken, medans mannen dissade det, tror han hade hoppats på att det skulle vara potatis eller quinoa till laxen, men ris är ju minst lika gott
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Smaka av med salt och peppar. Lägg den i en ugnsform med skarven nedåt. Pensla med ägg eller vatten. Servera köttet med såsen och ris, klyftpotatis eller potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.