Finhacka den kallrökta laxen och blanda med spenat, äggvita, grädde, salt och peppar. Skala och finhacka löken och fräs utan att den får färg i en stekpanna med smör
Kavla ut den på ett lätt mjölat bakbord. Rotera och vänd degen för att undvika att den spricker. Skulle den spricka kan man ta lite vatten och mjöl och laga den
En god och fräsch rätt, lite Mexico möter Medelhavet. Pico de Gallo är en tomatsalsa med chili och lime som passar väldigt bra till såväl fisk som grillat kött och grönsaker
Det var väldigt gott. Har aldrig gjort inbakad fisk förut. Struntade i att göra såsen som följde med receptet(den står längst ner), gjorde istället Sannas fisksås som jag länge har tänkt att jag vill testa
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Detta gick snabbt och lätt att tillaga. Vispa samman grädde, creme fraiche och alla kryddor, smaka ev
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Det som gör det sista lyftet i smaken, är att strax innan de är klarar, pressa över en halv citron över filéerna
Finhacka rödlöken och tillsätt den. Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.