Blanda den färska fänkålen med olivolja, citronsaft, salt och peppar. 8 pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i smör på hög värme, ca 2 min på varje sida. 8 pilgrimsmusslor smör till stekning
Hetta upp en stekpanna med olivolja. Halstradepilgrimsmusslor med sallad och kryddiga nudlar. Viktigt att dem är enbart är halstrade och inte genomstekta
olivolja och salt. pilgrimsmusslor. Olivolja. Lägg alla grönsaker i en ugnsfast form och blanda dem med 1 msk olivolja. Lägg grönsakerna i en mixer eller matberedare och mixa grönsakerna tillsammans med citron, 1 msk olivolja och buljong. Salta pilgrimsmusslorna och stek dem i olja cirka 30 sekunder på varje sida
Salta pilgrimsmusslorna, halstra dem i olivolja i het panna. 8 st stora frysta pilgrimsmusslor. 1 msk olivolja. 8 st stora frysta pilgrimsmusslor. 1 msk olivolja
Matblogg - Friterade pilgrimsmusslor med avokadosalsaGET IT ON - Grillspett med Serranoinlindad jätteräkor och halloumiostVärt att notera att det är bara rätter med fisk och skaldjur som har nått finalen
2 st fänkålshuvuden1 rödlök1/2 citron7,5 dl hönsbujong1 msk smör1 + 1 msk olivoljaEtt par stänk Pernod eller Nyköpingsbrännvinsalt, vitpeppar och svartpepparHacka ner ena fänkålshuvudet och rödlöken fint. Blanda den tunt skivade fänkålen med citronsaften och 1 msk olivolja. Hetta upp smör och 1 msk olivolja i en kastrull och svetta det finhackade på låg temperatur