) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt. I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott
Halstrade pilgrimsmusslor med basilikamajonäs och soltorkade tomater. Söt och god. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Bilden är tagen på vår förrätt under bröllopsmiddagen och den är lika vacker som soppan var god. Nu har jag kommit över receptet och vill dela med mig av det till er andra
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Fiskbilen var hos oss och försökte kränga frysta räkor som var dyrare än färska. Som vanligt har jag svårt att följa recept till punkt och pricka, och nedan skriver jag hur jag gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.