Inlägget Höstigrisotto med sparris och kantareller dök först upp på theVeganista. Hösten har verkligen kommit till Stockholm nu, det är gul/orange/röda höstträd överallt
eller kokt potatis eller kanske ris. En riktigt höstig och lantig matkväll med familjen. Ikväll blev de köttgryta (skogspanna) med kantareller och rårörda lingon
Blanda köttfärsen med löken, riset och ägget. När den största grytan plockas fram på hösten vet man att surkålssäsongen är igång och den pågår tills surkålen tar slut i början på våren
Han är en person med en stark karisma som antingen gillas eller tvärtom. Sammantaget kan även hösten vara underbar om man bara får möjligheten att stanna upp och njuta
för det var pumpa och trattkantarellsrisotto som stod på schemat för kvällens middag. Fräs löken, kantarellerna och riset i lite olivolja späd med het buljong lite i taget och låt riset suga upp buljongen innan det späds ytterligare
I fredags blev det höstigrisotto. Hösten är verkligen ombytlig. Det viktiga när man gör en risotto är förberedelserna, varm buljong, rörandet och kärleken man lägger
Hösten var nog ändå favoritårstiden för då plockades det lingon. ♥Vi åt risgrynsgröt igår och fick massor över, så jag bestämde mig för att testa göra ris à la malta ikväll
Servera med ris, lite färska tomater och ett glatt humör. Jag tror att jag skrev tre inlägg under hela hösten 2015. Vegansk h*ns, ris och curry, 4 portioner
Jag älskar kantareller och jag älskar lingon, verkligen favoriter av höstens skogsskatter. Polentapanerad tofu med krämigt ris, kantareller och rårörda lingon – Mmums