Bryn krossadvitlöki oljanLägg i den gula hackade löken ochkycklingenoch rör omLägg i det kokta risetoch stek under omrörning Lägg ifisksåsenochvitpepparoch rör omPutta allt åt sidanoch lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrikoch strö över korianderServera med limeoch gurka Bättre än nässpray
Bena ur kycklingenoch skär köttet ibitar. Lägg det kokta riseti botten på en smord ugnssäker form. Fräs nästan all purjolök ochskivadechampinjoneri smör och lägg ovanpå kycklingen
Krossaflingornaliteoch blanda tills allt är täckt av jordnötssmeten. Den krispigaoch salta botten ikombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en litenminibit - sedan känner man sig nöjd
På lunchmenyn idag stod ris som i Mellanöstern, kolgrillad kefta, ruccola ochrostade pumpafrön. Imorgonblir det bulgur med grilladkycklingfiléochrostade tomater
Serveras med risoch en fräsch sallad. Signe har dans träningi afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytanvi laga för ett tag sen
Krämigt, enkelt och snabbt att tillaga. Koka risetenligtanvisning på paket. Detta var riktigt gott. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
12 msk finhackad färsk ingefära. 11 finhackad röd chili. 16 kryddnejlikor. 13 dl basmatiris. 12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chilioch kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsättris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater och spenat på risetoch låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Rör ner risetoch smaka av med salt och peppar. Strimlapaprikaoch lök och rör ner. 4 port kokt råris 4 pers8 chorizokorvar1 röd paprika1 rödlök10-12 färska champinjonersalt, pepparStek korv och svamp. Låt steka ytterliggare 3-4 min. 4 port kokt råris 4 pers. 8 chorizokorvar. 1 röd paprika. 10-12 färska champinjonersalt, peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.