700 g fläskfilé. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
köttet och lägg det på ett fat med en blandad grönsallad. köttet. Pensla köttet med 1 msk av kryddsmöret. Grilla köttet runt om över glöd ca 15 min. 500 g fläskfilé
Blanda chili-sås, soja, honung, olja och Liquid smoke, och pensla köttet. Krydda köttet och grilla på indirekt värme ca 15 minuter. Kontrollera med en termometer, köttet är klart vid 65º. Låt köttet vila i 10 minuter innan det skivas upp. 600 g fläskfilé
Grillköttet en hel fläskfilé. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Idag har vi fått lite eller mycket barnbarnskärlek igen, det är så mysigt
Putsa köttet och skär i skivor. Grilla köttet. Strimla köttet och rosta bröden. Skär en skåra i pitabrödet och fyll med ost, kött, grönsaker och orientdressing
Låt köttet vila en stund innan det skärs upp. Denna gång grillade vi fläskfilé och toppade med en ruccolacreme och serverade tillsammans med en blandning av rött ris och grillade grönsaker
Vänd ofta på köttet. Servera köttet med den ljumma salladen. Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g
Citronen och lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Det mesta kött jag ska grilla får en ”massage” av en fantastisk god kryddblandning några timmar innan