Gazpacho recept

Uppfriskande Gazpacho!

Uppfriskande Gazpacho!

Vad är bättre en het sommardag än en iskall Gazpacho. gazpacho, gurka, is, kall soppa, körsbärstomater, lök, olivolja, paprika, soppa, spansk soppa, spanskt, tomater, vitlök 2 personer eller
Gazpacho med vattenmelon

Gazpacho med vattenmelon

Gazpacho med vattenmelonHäromdagen firade vi båda barnens födelsedagar. Däremot gjorde jag en gazpacho som en liten förrättssoppa att smaka på innan maten
Gazpacho

Gazpacho

Ingredienser Portioner. 4 1/2 gul lök 1 vitlöksklyfta 3/4 gurka 1 grön paprika 1 röd paprika 2 burkar hela tomater (à 400 g) 1 dl olivolja 3 msk vinäger (gärna sherryvinäger) salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan

Saras Gazpacho med tillbehör

Vid just det här tillfället fick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Saras Gazpacho med tillbehör
Gazpacho - kall grönsakssoppa

Gazpacho - kall grönsakssoppa

Kärna ur den sköljda paprikan. Kör den med tomater och gräslök i en mixer eller matberedare, eller finhacka för hand
Somrig gazpacho med limemarinerade räkor

Somrig gazpacho med limemarinerade räkor

Man längtar efter en iskall gazpacho med limeräkor. Vad längtar man efter när det är så här varmt. Jo, det kan jag svara på, man längtar efter något som är iskallt, nyttigt och syrligt fräscht
Gazpacho

Gazpacho

Jag älskar Gazpacho när det är riktigt varma sommardagar. ) Min familj hävdar alltid att det finns ingen så god gazpacho i hela världen som min, så här delar jag nu med mig av en stor familjefavorit

Somrig Gazpacho med Ugnsrostade Trekantskrutonger

Då brukar jag göra Gazpacho. Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniserar i diskarna på matbutiken men en iskall Gazpacho med lite bett i är faktiskt riktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Gazpacho, quick and dirty.

Gazpacho, quick and dirty.

Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Het gazpacho med räkor

Het gazpacho med räkor

Dela ner skalad gurka, rödlök, tomater, paprika och vitlök och blanda med vinäger olja, chili och honung
Gazpacho

Gazpacho

Hur snyggt skulle det inte vara att servera Gazpachon i portionsglas till tapas-buffén. Gazpacho (2 portioner). Gazpacho (2 servings)
Gazpacho

Gazpacho

Cook Time. 2 Min. Grillade blåmusslor med vitlök och chili. Blåbär och rosmarinsmör. Parmesan och vitlöksschampinjoner
Gazpacho med baconchips och grissini

Gazpacho med baconchips och grissini

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gazpacho 2 st paprika(or) , röda 2 st äpple(n) 0,5 st gurka 5 st tomat(er) 2 cm chilipeppar 0,5 kruka(or) mynta 2 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk vitvinsvinäger 2 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Tillbehör 280 gram bacon 1 st bakplåtspapper 200 gram grissini 1 dl crème fraiche Köp receptet Näringsvärde Kcal