4 600 g vit fiskfilé t ex torsk eller sej 1 tsk salt 2 krm peppar ca 1 l matolja till fritering Ägg- och kaviarsås 4 ägg 1 rödlök 1/2 dl kaviar på tub 1/2 dl crème fraiche 1/2 dl lättmajonnäs 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finskuren gräslök 2 msk färskpressad citronjuice citronklyftor till garnering Panering 2 ägg 0,8 dl vetemjöl 2 dl panko eller ströbröd Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hittade ett recept på Torsk på Pinglans mat som lät jättegott och väldigt enkelt att göra. Torsk med frasigt täcke 2 port 400 g torskfilé25 g smör1 dl ströbröd1 msk paprikapulver1 dl hackad persilja1,5 dl riven ostsalt och peppar2 dl grekisk yoghurtsaft och skal av en halv limeLägg torsken i en smord ugnsform. 400 g torskfilé
Frasigt gott. 600 g torskfilé. 600 g torskfilé. Panerad fisk, hur gott är inte det. Från fiskpinnar när vi är små till mer vuxenvarianter i vuxen ålder
Panerad torsk blir frasig även om den steks i ugnen. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stekte torsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls