4 600 g vit fiskfilé t ex torsk eller sej 1 tsk salt 2 krm peppar ca 1 l matolja till fritering Ägg- och kaviarsås 4 ägg 1 rödlök 1/2 dl kaviar på tub 1/2 dl crème fraiche 1/2 dl lättmajonnäs 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finskuren gräslök 2 msk färskpressad citronjuice citronklyftor till garnering Panering 2 ägg 0,8 dl vetemjöl 2 dl panko eller ströbröd Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hittade ett recept på Torsk på Pinglans mat som lät jättegott och väldigt enkelt att göra. Torsk med frasigt täcke 2 port 400 g torskfilé25 g smör1 dl ströbröd1 msk paprikapulver1 dl hackad persilja1,5 dl riven ostsalt och peppar2 dl grekisk yoghurtsaft och skal av en halv limeLägg torsken i en smord ugnsform. 400 g torskfilé
2 torskfiléer, krokfångade och MSC-märkta. 2 torskfiléer, krokfångade och MSC-märkta. Att panera fisk i pankoströbröd är ett sätt att garantera en riktigt spröd yta på fisken
Pankopaneradtorskfilé. Jag älskar ju fisk, som ni säkert vet vid det här laget, och torsk är en absolut favorit både till smak, konsistens och prismässigt
Riktigt frasig fisk, smakrik currysås med rejält med sting och ett himla gott äppelskum. Och så bytte Wagners föreslagna fisk kungsflundra, mot torsk som stektes i panna istället för fritering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.