Blanda ihop smör, hackade sardeller, citronskal och hackad rosmarin. 1½ kg fläskkarré utan ben1 msk smör4 sardellfiléerskalet av 1 citron3 kvistar rosmarin1 tsk mald muskotsalt och pepparolivolja1 hel vitlök2 dl vitt vin2 dl kycklingbuljongSätt ugnen på 200 grader. Lägg köttet i en ugnsäker form med höga kanter och ugnstek i ca 30 min. Lägg över folie så det täcker och sätt in i ugnen igen men sänk först värmen till 180 grader. Ös köttet med sky och vitlöksklyftorna och låt köttet stekas i ugnen ytterligare ca 20-30 min. 1½ kg fläskkarré utan ben. 1 msk smör
Bryn steken i smör i en stekpanna och lägg sedan över köttet i en smord ugnsform. Wow vilken mör och saftig stek det blev tack vare den låga ugnstemperaturen
en gryta med lock som tål ugnsvärme. smör att steka i. en gryta med lock som tål ugnsvärme. Hetta upp grytan på spisen och tillsätt sedan en rejäl klick smör
Skär sen med en vass liten kniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vid i ugnen