Lägg sedan på ost på båda sidorna och en skiva lök. 2 fjärilskotletter. 2 skivor gul lök. Vik ut kotletterna och krydda dem efter egen smak och lägg på en skiva skinka på varje sida av köttet
Lägg skivad lök och sätt ihop kotletterna och fäst dem med tandptare så fyllningen stannar kvar. Medans potatisen kokar, tar du och viker ut fjärilskotletterna och kryddar dem på insidan
Öppna filéerna, som ser ut som fjärilskotletter, banka ut dem lite mellan ett par bitar plastfolie, salta och peppra, fördela svampen på kycklingfiléerna
Fördela vitlök, persilja, olivolja salt och peppar på köttskivan. Värm upp olivolja i en stor kastrull, tillsätt gul lök och fräs den utan att den tar färg
vitlöksklyftor. en halv gul lök. Låt lök, morot och rotselleri svettas i en gryta. vitlöksklyftor. Lite snabbmat kan man faktiskt säga om man har sakerna hemma och köttet tinat
Lägg ut fjärilskotletterna i en smord form form. 3 msk finhackad lök. fräs löken, persiljan och ca 2 krm citronpeppar i 3 msk smör utan att få färg. 3 msk finhackad lök
Tag fram en kastrull och fräs lök och vitlök i lite olivolja. Blanda ner tinade kokta haricots verts och fräs med dem i ett par minuter tillsammans med löken och vitlöken
Till serverade jag en grönsallad och så stekta fjärilskotletter till min man. Skala och hacka löken. 2 scharlottenlökar. Fräs löken i 1 msk smör i en stekpanna. 2) Pressa potatisen och blanda den med lök och koriander. 2 scharlottenlökar 1 msk + 1 msk smör
Skala och hacka löken. 2 fjärilskotletter. 1 charlottenlök. Torka av köttet med hushållspapper. Snitta i fettkanten, så inte kotletten böjer sig på järnet
Förbered lök och morot och spola de gröna ärterna med varmt vatten så att de tinar. Värm oljan i en kastrull och lägg med lök och morot, rör om och låt löken mjukna
Putsa fjärilskotletterna medan chutneyn kokar. Strö sockret över den hackade vitlöken. Pressa vitlöken mot skärbrädan med den platta sidan på kniven tills det blir en pasta