Krydda laxfjärilarnamed salt och peppar, och pensla dem lätt med olja. Koka upp vinet tillsammans med buljongtärningen och låt det koka ihop tills hälften återstår
Köp filé med skinn. Lägg bladen i kastrullen med smöret. Smaka av med salt och peppar. 1Krydda med örtkrydda och stek i smör med "den fina sidan" nedåt. 1Mixa med en stavmixer tills finfördelat. 1Servera tillsammans med en god sallad, gärna med lite olivolja med citron och flingsalt
Krydda med salt och svartpeppar och avsluta med ost. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg över köttet i en eldfast form med skinnsidan upp, häll på fettet från stekpannan
med kajakerna, vårens första vildblomsbukett, strömmingsfiske i ledan, de hemliga ställena i bergsskrevorna och de långa kvällarna med middag och utsikt över tallar och hav
Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Det här receptet blev extra gott så jag delar med mig så ni kan prova själva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.