Servera biffarna nygrillademedharicotsvertsen. Gnid in biffarna med salt, peppar och vitlök. Ansa haricotsvertsen och skär dem eventuellt i mindre bitar
Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicotsverts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Gnid in ovansidan med olja (alltså den sidan som är neråt när du grillar). Ett enkelt tillbehör till det grillade köttet eller att servera istället för kött
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.