) Servera pastan med riven parmesanost, olivolja, balsamvinäger creme, salt och svartpeppar. 3 msk hummerfond, fiskfond går också bra. 3 msk hummerfond, fiskfond går också bra
Tillsätt fiskfond, vatten, vin och grädde. 3 msk fiskfond. Jag hade inget vin hemma utan tog 8 dl vatten och nån matsked vit balsamvinäger för lite syra. 3 msk fiskfond
Låt puttra ca fem minuter, häll sen över vin och fiskfond. Fiskgryta 200 gr Lax 200 gr Vit Fisk, jag hade Alaskan Pollock i frysen ½ Fänkål 2 små Morötter 2 Tomater 1Â Gul Lök, liten 5 cm Purjo 5 dl Fiskfond, se gårdagens inlägg 1 dl Vitt Vin 2 msk Valio’s Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Skålla och skala tomaterna och skär i små bitar. 2 Kalla Såser 1 dl Ekologisk Crème Fraiche 1 tsk Vit Balsamvinäger Havssalt och Cayennepeppar Rör ner lite aioli i crème fraichen så den blir slät. 5 dl Fiskfond
2 msk fiskfond på flaska. 2 msk balsamvinäger. Börja med de marinerade rödbetorna. Skölj rödbetorna, men låt rotspetsen och en bit av blasten vara kvar
Låt buljongen koka upp, skeda i balsamvinäger och honung och låt koka ytterligare några minuter. 0,5 dl balsamvinäger. 3 dl fiskbuljong av fiskfond. 2 msk balsamvinäger