Fiskfärsbiffar med dillsås & marinerade rödbetor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g laxfilé
  • 200 g torskfilé
  • 2 tsk salt
  • 2 ägg
  • 2½ msk vetemjöl
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 salladslökar
  • 3 msk hackad persilja
  • Vitpeppar
  • Smör till stekning
  •  
  • Dillsås
  • 2 schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 2 dl vitt vin
  • 2½ dl vatten
  • 2 msk fiskfond på flaska
  • 1½ dl vispgrädde
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk majsstärkelse + vatten
  • 3 msk finhackad dill
  •  
  • Marinerade rödbetor
  • 1 bunt små rödbetor
  • Vatten
  • Salt
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Tillbehör
  • Kokt potatis
  • Ev sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.