Vinkokta musslor med grädde. Det vill säga vinkokta musslor med en skvätt grädde. Kantarelltoast med parmesan 4 portioner - förrätt 4 skivor gott bröd ca 600g kantareller 1 schalottenlök, finha
Förrätt. Vinn en grym blender från Elektrolux Masterpiece collection. Nu har vi en tävling i sammarbete med Elektrolux Masterpiece collection där du kan vinna en blender av ett värde på 3400 skr. 1tsk äppelcidervinäger. 1tsk äppelcidervinäger
Nu är middagen avklarad och det är bara att sätta sig och njuta med ett glas vin och lite tilltugg, hoppas på att det blir bättre väder i morgon nu är det… regn, regn, regn
Häll på vin, vatten och grädde, tillsätt fiskbuljongtärningen och timjan. 2 personer som huvudrätt, eller 4 pers som förrätt. 2 dl torrt vitt vin. Koka upp vin- gräddblandningen, lägg ner musslorna och koka ca 5 min, de är färdiga när alla är öppna. 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 2 dl torrt vitt vin
Förrätt . Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt