Förrätt och varmrätt från havet
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port ½ avokado / person
  • 1 burk kräftstjärtar, avrunnen vikt
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • ½ citron, rivet skal och lite pressad saft
  • salt och peppar
  • hackad dill
  • ½ citron i skivor till dekoration
  • 100 g salt
  • 1 tsk socker
  • 1 liter vatten
  • 52 grader är fisken färdig att serveras, det tar
  • 20-30 minuter beroende på fiskens tjocklek
  • 2 äggulor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 150 g smör, rumstempererat och tärnat
  • salt
  • citronsaft
  • ½-1 dl hackad gräslök
  • Picklade rädisor
  • ½ dl 12%-ig ättika
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  • Blanda samman lagen och rör tills sockret smält.
  • Skiva rädisorna tunt och lägg ner i lagen, ställ kallt minst 30 minuter och blanda runt någon gång under tiden.
  • Servera som tillbehör, passar fint till fisk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.