Blanda honungen, vit balsamico och vinäger. 12 msk vit balsamico-vinäger. 18 dl creme fraiche 1 knippe färsk salvia 1 st citron 5 st klyftor vitlök 2 msk honung 2 msk vit balsamico-vinäger salt och peppar från kvarnHäll upp Creme Fraichen i en skål
Häll över olja och vinäger alternativt citron. 1 dl vitbalsamvinäger, eller saft av en citron. 2 kg färsk- eller vanlig potatis 1 knippe dill 1 knippe persilja 1 knippe gräslök 1 dl olivolja 1 dl vitbalsamvinäger, eller saft av en citron 1,5 msk salt svartpeppar från kvarn 2 msk honung 1 knippe rädisor
Tillsätt balsam vinäger, olivolja och honung. 4 msk vit balsamvinäger. Potatissallad1,5 kg färskpotatis 250 g Västerbottensost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 3 msk honung salt och peppar från kvarn
Sallad á lá Ernst. olja, vinäger, honung, salt och peppar. Jag fortsätter lära mig laga fisk och försöker äta en liten tugga varje gång fast det är vidrigt
Receptet kommer från boken ”I det enkla bor det goda”, skriven av Ernst Kirchsteiger. Smaksätt smöret med timjanblad, vinäger, lite citronsaft, salt och peppar
Receptet kommer från boken ”I det enkla bor det goda”, skriven av Ernst Kirchsteiger. Blanda sedan ned resterande crème fraiche, honung och balsamvinäger
Blanda gulor, senap, vinäger och salt med stavmixern i en smal, hög bunke. Krydda med vitpeppar och Worcester, smaka av om det behövs mer vinäger eller salt
Den här smakliga potatisvarianten har jag lånat av den förträfflige Ernst Kirchsteiger. Koka ihop kryddor, lök, vinäger och vatten tills all vätska kokat in
Tillsätt balsam vinäger, olivolja och honung. 5 kg färskpotatis 250 250 g Västerbottensost 4 4 msk vit balsamvinäger 5 5 msk olivolja 1 1 knippe färsk gräslök 3 3 msk honung salt och peppar från kvarn Koka färskpotatisen. 4 4 msk vit balsamvinäger