Lucka 10: Honungsglaserat kalkonbröst med apelsinsås.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g kalkonbröstfilé
  • 1/2 dl flytande honung
  • salt, svartpeppar
  • smör till stekning
  • 1 msk smör
  • 1 apelsin (ekologisk), finrivet skal och saften (ca. 2 dl)
  • 2 msk råsocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 dl cointreau
  • 1 msk kalvfond
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 msk färsk timjan
  • 1 tsk soja
  • 1 msk idealmjöl
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.