Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Den syrade rödlöken gjorde jag genom att strimla en lök i vår spiralizer och sedan lägga strimlorna i en 1-2-3-lag med 1 1/2 dl kokande vatten, 1 dl strösocker och 1/2 dl ättika
Låt entrecoterna marinera i BBQ-marinaden. Bakade rödlökar med timjansmör. Grilla entrecoterna. Servera köttet med rödlökarna, potatisstompet och vitlökscrèmen
Stek tunna skivor rödlök och schalottenlök samt pressad vitlök i smör. Vid besökt i gårdsbutiken Åsby Kött & Vilt i Hallstahammar, fick några fina köttdetaljer följa med hem och utgöra vår söndagsmiddag
Skala och skär rödlöken i klyftor, skala och finhacka vitlöken. Stek eller grilla entrecoten. 4 skivor entrecote, ca 600 g. 1 rödlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skivor entrecote, ca 600 g Ramslökssmör. 500 g färsk sparris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar färska örter till garnering Till servering
Skala och strimla rödlöken. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör
rödlök. entrecote a 200 gram. Lägg ner äggulor, dijonsenap citronjuice och dragon i en mixer. Starta mixern och tillsätt oljan sakta till en tjock majonnäs
4 skivor Scan Entrecote ca 600 g. 1 rödlök, i klyftor. Vispa ihop ingredienserna till marinaden. Låt marinaden stå och dra i ca 30 minuter innan den används