Entrecote rödlök recept

Grillad entrecôte med nudelsallad och syrad rödlök

Grillad entrecôte med nudelsallad och syrad rödlök

Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Den syrade rödlöken gjorde jag genom att strimla en lök i vår spiralizer och sedan lägga strimlorna i en 1-2-3-lag med 1 1/2 dl kokande vatten, 1 dl strösocker och 1/2 dl ättika
Helstekt entrecote

Helstekt entrecote

Helstekt entrecote är mycket gott och praktiskt att laga när man vill bjuda på något festligt till många personer
Entrecote med råstekt potatis

Entrecote med råstekt potatis

Råstekt potatis med rödlök och basilika. Det blev Entrecote med råstekt potatis. Entrecoten steker man bara som vanligt
Grillad entrecóte med Bloody Mary-sås

Grillad entrecóte med Bloody Mary-sås

Skala och finhacka rödlöken. 1 liten rödlök. 1. Sås. Fräs den i olja 1 - 2 min. Tillsätt tomater med spad. Låt koka ihop tills ca 3 dl återstår
Entrecôte, revben och ostig gratäng

Entrecôte, revben och ostig gratäng

Stek tunna skivor rödlök och schalottenlök samt pressad vitlök i smör. Vid besökt i gårdsbutiken Åsby Kött & Vilt i Hallstahammar, fick några fina köttdetaljer följa med hem och utgöra vår söndagsmiddag
Entrecote med ramslökssmör och råstekt sparris

Entrecote med ramslökssmör och råstekt sparris

Skala och skär rödlöken i klyftor, skala och finhacka vitlöken. Stek eller grilla entrecoten. 4 skivor entrecote, ca 600 g. 1 rödlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skivor entrecote, ca 600 g Ramslökssmör. 500 g färsk sparris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar färska örter till garnering Till servering
Entrecote med kantarellsås

Entrecote med kantarellsås

Skala och strimla rödlöken. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör
Entrecote med vitkålsgratäng!

Entrecote med vitkålsgratäng!

Hacka nästan en vitkål, en halv kålrot, en rödlök, en gul lök och en charlottenlök. Entrecote med vitkålsgratäng
BBQ-marinerad Entrecote med kreolspett

BBQ-marinerad Entrecote med kreolspett

4 skivor Scan Entrecote ca 600 g. 1 rödlök, i klyftor. Vispa ihop ingredienserna till marinaden. Låt marinaden stå och dra i ca 30 minuter innan den används
Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 msk olivolja 1 kg entrecôte , i bit 800 gram potatis(ar) Tomatsallad 3 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 2 msk olivolja 3 msk basilika , färsk, hackad 0,5 msk vinäger 3 msk mynta , färsk, hackad Topping 0,5 dl olivolja , extra virgin 0,5 tsk spiskummin , malen 1,5 dl bladpersilja , färsk, grovt hackad 1 st limefrukt(er) 2 st vitlöksklyfta(or) 1,5 dl mynta , färsk, grovt hackad 1 st chilifrukt , medelstor 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet