Helstektentrecote. 1 1/2 kg entrecote. Följ mej via Bloglovin 1 1/2 kg entrecote. Äkta söndagsmiddag som ser superavancerad ut men som egentligen är jättelätt att göra
Gnid in entrecoten i salt, peppar och lite olivolja. Skär upp ca 1 cm tjocka skivor av entrecoten och servera på tallrik eller fat med bearnaisesåsen, paprika- och ruccolasalladen samt de rostade rotfrukterna till. 700 gram hel entrecote
Helstekt entrecôteLägg en rejäl klick smör i en stekpanna. broccoli och bearnaise. Vet inte varför men den här rätten smakar nog lite extra bra på fredagar
Jag stekte en bit hel entrecote (från Lövsta Kött), kryddade den med kakao och kanel, och till det serverade jag en pytt på potatis, morötter och vitlök samt en fuskvariant på bearnaisesås
Just idag blir det helstekt entrecôte, som jag gärna serverar med det underbara smöret på soltorkade tomater och färskpotatis eller ugnsstekt potatis med rosmarin beroende på årstid
Helstekt. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till. egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.