Café deParissås köper kanske många på påse, ni vet sådant där pulver man blandar ut, och kanske förknippar man inte Café de Paris heller med fisk egentligen
Till varmrätt valde jag grillspett med pommes och café deparissås. När man är i Frankrike bör man testa deras suffléer och vad passar bättre än en restaurang som heter Le Soufflé
Igår var det mannen som stod för middagen och jag tror han blev inspirerad av den här rätten. Baconlindad laxfilé med färskpotatis och café deparissås4 portioner 600 g laxfilé i portionsbitar150 g bacon 1 msk smör 1 msk olja Salt Svartpeppar Till serveringKokt färskpotatisBlå Bands Café deparissåsGrönsaker Gör så härLinda bacon runt laxfiléernaStek laxen i medelhet panna i lika delar smör och olja, tills den fått en gyllenbrun färg, tar bara ett par minuterKrydda med salt och pepparMannen hade all rätt att vara stolt över maten, för detsmakade riktigt bra, som det oftast gör när man blir bjuden
Min Lilla Kokvrå
Baconlindad laxfilé med färskpotatis och café deparissås. Det här braiga receptet på Toscakaka hittade jag Här
Kall CafedeParissås. stora mörade bitar som går snabbt att grilla. Men eftersom Micke börjat jobba och det brukar vara som mest kaos här hemma när jag ska laga mat
Gör i ordning såserna och blanda dessa samman, hacka löken. Tag ut formen, strö över denhackade löken, och dekrossade tomaterna, krydda rikligt med citronpeppar
Till köttet och räkorna åt vi potatiskroketter, sallad och kall CafedeParissås. Micke startade en vanlig grillbädd som först fick glöda en stund och sen hällde han i alspån som finns att köpa(ex på ngn mack)
Här hemma åt vi kycklingen med fullkornsris och en café deparissås. Du skär upp kycklingfilé i lite grövre bitar, lägger dessa i stekpåsen, blandar i kryddpåsen som medföljer, skakar och kör in i ugnen