Skala rotfrukterna. LÄGG KYCKLINGEN I MARINAD. 4 person 1 kg kycklinglårfilé 2 sötpotatis 4 potatisar 4 rödbetor4 morötter 1 rödlök Valfri mängd oliver (svarta el gröna. 1 kg kycklinglårfilé 2 sötpotatis 4 potatisar
Det ska vara mycket så att det går in i kycklingen och grönsakerna så smälter det i munnen. , Skala potatisen och skär den i klyftor och lägg den i en ungssäker form, tvätta babyspenaten och riv den i mindre bitar och lägg sedan i formen, Skär kycklingfiléerna i strimlor 1-2 cm tjocka och tillsätt i formen, Tvätta och skär champinjonerna i skivor och tillsätt i formen, Skär löken i "klyftor" och tillsätt tillsammans med krossad vitlök i formen, Strö över salt, peppar, grillkrydda, vitlökspulver och lite oregano samt persilja. , 450 g frysta kycklingfiléer
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.