Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev detgrillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor ochCaféde Paris
Igår var det mannen som stod för middagen och jag tror han blev inspirerad av den här rätten. Han var mega stolt och ville absolut att jag skulle ta fram kameran och ta en bild på hans mästerverk och här är resultatet
CafédeParissås köper kanske många på påse, ni vet sådant där pulver man blandar ut, och kanske förknippar man inte Caféde Paris heller med fisk egentligen
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda medCaféde Parissmör
Upphottad med en matsked vitt vin och lite nyklippt dill, blev det enkla lilla stuvningen ett fullt godtagbart tillbehör till dendallrande, saftiga ugnsomeletten
Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till. Krydda med salt och peppar. Undertiden vi lagade biffarna och såsen, skötte potatisen sig självt i ugnen
Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken. Sirapen är mörk och kolaaktig i smaken, och innehåller massor med nyttiga mineraler, kalium, kalcium, magnesium, fosfor och järn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.