Lilla tjejen och jag bakade hamburgerbröd på förmiddagen. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Då tändes grillenochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat. Man kan grilla paprikorna själv och dra bort skalet, men jag är lite lat så jag köpte en burk med grillade paprikor
Jag sätter pågrillen det sista för att få fin färg. Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Värm grillen till hög temperatur. sallad på räkor, avokado och rucola. Skala och fintärna mangon. Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan
Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem pågrillen så blir de härligt möra och smakrika
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
Ta bort köttet från grillenoch låt det vila i några minuter, dela upp det i bitar och servera sedan med alla tillbehören och njut av en klassiker på nytt sätt
Servera sedan laxpaketen direkt på tallriken tillsammans med fetaostcremen och varför inte lite nykokt färskpotatis och en fräsch grönsallad med hyvlad sparris i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.