Igår var det mannen som stod för middagen och jag tror han blev inspirerad av den här rätten. Han var mega stolt och ville absolut att jag skulle ta fram kameran och ta en bild på hans mästerverk och här är resultatet
Entrecôte med CafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Hemma i Östersund igen, de första dagarna är detalltidlite fullt upp så här när jag varit borta länge
Rör ihopvitlök, smör och övrigaingrediensertill en. ½ dl hackad persilja. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finrivvitlöken. - Läs hela inlägget här 1 vitlöksklyfta. 1 msk dijonsenap
Entrecôte CafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Till sådana konstigamänniskor som inte tycker om fisklagade jag tidigare ofta Entrecôte CafédeParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag boddei Umeå,
Kryddsmör CafédeParis. För den som vill kommer jag också att berätta hur en Wonderbag fungerar och göra lite reklam för min och AnnikaDahlqvistskommande kokbok som släpps i dagarna, Gammaldags husmanskost på nytt sätt
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Vanligt är att man formar smöret inslageti gladpack till en rulle tilldiametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.