Låt koka tills hälften av vinägern återstår. Fläskfilé med morotsbea och bulgur. Bulgurn kokte jag med grönsaksbuljong och till sist pressade jag i lite citronjuice och blandade i lite hackad bladpersilja när den var klar
Särskilt om en sur ingrediens som vinäger, vin eller citron tillsätts i pannan. Bulgur. Koka upp vatten till bulgur enligt anvisningarna, tillsätt kryddorna i vattnet och koka upp
Låt den svalna lite och blanda med pumpakärnor, tranbär, oliver, olivolja, vinäger, salt och peppar. Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen
Jag tror att man kan ersätta det med lite socker och vinäger om man vill ha mer smak på bulguen. Till middag idag skulle vi göra coops recept på zuchinistubbar, men eftersom jag upptäckte försent att vi hade slut på matvetet så fick det blir en bulgurskapelse istället
Koka under tiden ris eller bulgur enligt anvisning på förpackningen och gör salladen. Blanda sockerärter och rädisor med solrosskotten i en skål och häll på en dressing av olja, vinäger, salt och peppar
Likadant är det med bulgur av samma märke. Mixa äggulan med vinägern, dijonsenapen, saltet och vitpepparn (jag använder en stavmixer och en smal hög bunke)
Pressa ner vitlöken och droppa ner lite vinäger och blanda sedan ner bulguren. Vinäger. Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen
ris, bulgur, couscous…. 1 msk vitvinsvinäger. Blanda spadet från ananasen (ca 1 1/2 dl) med soja, ketchup, vinäger, honung och potatismjöl till en klumpfri sås. 1 msk vitvinsvinäger
Caponata passar utmärkt till otroligt mycket – du kan använda den som tillbehör till kött, fisk eller kyckling eller äta den som den är med med ris, bulgur, couscous eller quinoa, kanske med fetaost