En klassiskpotatissallad hör sommaren till, speciellt om du skall bjuda många gäster. Den blir godast om du låter den stå i kylen ca 3h och mogna, då kommer smakerna fram
Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Detta är nog ett ganska klassiskt recept, men jag har experimenterat fram min version för att efterlikna det som min farmor en gång lagade
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. När min pappa fyllde år i slutet av maj åt vi potatissalladen tillsammans med de här goda korvarna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Köttfärssås. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.