Skala moroten och palsternackan tärna dem fint. Häll i musslor och bläckfisk och fräs några minuter. Fräs lök, vitlök, morot och palsternacka i olivolja
Oftast gör jag bläckfisksallad på en vinägrett med selleri, morot och rödlök. Den åttaarmade bläckfisken är lite av en outsider, något ovanligt, som jag har känslan av att vi svenskar sällan tillagar
Lägg i de skalade musslorna, bläckfisken, potatisen och bönorna i pesto. Bläckfisk. Koka bläckfisken i vatten med hackad lök och selleri i cirka 20 minuter
Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grillad bläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner. Skär själva hylsan till bläckfisken i två bitar och fräs den snabbt i lite olivolja
Bläckfisk. Höj värmen och tillsätt bläckfiskringar och stek dem i ett par minuter. Ett par minuter innan riset är färdig, häll i bläckfiskkoket och låt koka i ytterligare någon minut