Lika god att tillagas med kött- eller veggofärs. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. 4 portioner 500 g färs av valfri sort (kött- eller veggofärs) 3 st vitlöksklyftor 2 salladslökar Olja till stekning Sojasås. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
v=wpcom-no-pv". Bläckfisk är en av mina absoluta favoritfiskar och särskilt då squid. v=wpcom-no-pv". Lägg upp nudlar i två skålar och servera med bläckfisken ovanpå
Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet. Bläckfisk serveras ofta som Meze och Tapas här nere
Koreansk färs med ris är en favoriträtt här hemma som mina barn älskar. För variationens skulle serverade jag min koreanska färs med wokade grönsaker och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.