Vispa ner paprikapulvret och Worcestersauce. Låt biffarna vila en liten stund en bit bort från glöden, så fördelas värmen bättre i köttet och det blir saftigare
Forma sedan biffar i lagom storlek genom att först rulla en boll som du sedan plattar till lätt. Blöt fingrarna mellan varje biff så går det lättare och biffarna blir snyggare
Blanda ner den grilladepaprikan och sedan salladsbladen och löken. Skär paprikan i grova strimlor. Pensla biffarna med lite olja och grilla dem några minuter på var sida i het grillpanna
Det är paprikan som lyser så vackert rött i biffarna. Jag har ju lovat er receptet på de underbart goda hjortfärsbiffarna som vi festade loss på i fredags
Men - det är viktigt att påpeka att kotletten måste hanteras varsamt , lika varsamt som en biff. Till kotletterna åt vi papardelle, och ett sorts paprikafräs som jag tror vi kanske hittade inspiration till i Allt om Mat för många år sedan
Häll lite vatten i händerna och forma till två stora biffar. Grilladpaprika och fetaost passar väldigt bra till kycklingburgaren och det smakar riktigt somrigt