Bönmos recept

Bönmos

Bönmos

Skölj och förväll spenaten ( alt grönkål eller nässlor. Spola med kallt vatten och låt rinna av. Hacka bladen grovt
Bönmos

Bönmos

Ett gott tillbehör som jag serverade till prinskorv, men som passar till vad som helst. Något för dig kanske, Madelein
Bönmos med pistage- och rosmarinhack

Bönmos med pistage- och rosmarinhack

Varför inte använda bönmos istället för potatismos. Till vegetarisk mat passar det ju perfekt eftersom man då inte behöver se till att det finns fullvärdigt protein i tillbehören, utan det passar t
Glutenfria quesadillas med bönor

Glutenfria quesadillas med bönor

Välj själv hur grovt du vill ha bönmoset, späd eventuellt med lite vatten och smaka av med salt, peppar, citronsaft och tabasco
GI-mos av stora vita bönor

GI-mos av stora vita bönor

Idag fuskade vi lite med köpta köttbullar, men till det åt vi ett gott bönmos och morotstzatziki. Det har blivit lite dåligt med recept på sistone
Matsedel vecka 3

Matsedel vecka 3

Nötfärsbiffar med fetaost och bönmos. Här kommer en veckomatsedel lite sent omsider. Skönt att komma igång med vanlig mat igen efter jul och nyår

Bönmos

Recept. recon1. fre, 2013-10-11 14. 45. (0). Skölj och förväll spenaten ( alt grönkål eller nässlor. Spola med kallt vatten och låt rinna av

Härlig husman

Biff à la Lindström med broccoli- och bönmos. Mat & inspiration. |. 2014-03-04. 0 Kommentarer. Härlig husman. Av

Bönmos

Skölj och blötlägg bönorna 8-10 timmar. Slå bort blötläggningsvattnet och koka dem i dubbla mängden vatten 30-40 minuter eller tills bönorna är mjuka

Bönmos med tomat, vitlök, purjolök

Gott som ensamrätt eller som tillbehör. Enkelt och nyttigt. Ett paket blandade bönor från Go Green, värm bönorna i spadet, häll av spadet och mixa bönorna snabbt i matberedaren tillsammans med lite pressad vitlök, olivolja, en klick smör , salt och

Bönmos till crostining

En god och enkel appertiser. Ingredienser. 1 burk stora vita bönor (400 gram). en kvist rosmarin. olivolja. rödvinsvinäger

Lammkotletter med bönmos

Mixa bönorna med olivolja och riven vitlök, blanda ner citronsaft och hackade soltorkade tomater, smaka av med salt och peppar och blanda eventuellt i vatten ifall det blir för tjockt