Röran kan även läggas i en avokadohalva eller på en bit rostat gott bröd. ½ dl majonnäs. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Skagenröra, räkröra eller någon annan slags röra är perfekt i skålarna eller så kan man som jag gjorde ta några salladsblad, räkor, en klick majonnäs, röd lök, avokado, några små tomater, rom och citron
Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Anette och jag gjorde den här bad boyen till förrätt. Häll lite soja i avokadon, lite citronsaft, fyll på med tonfisk, klicka på sesammajonnäs och stenbitsrom
blanda majonnäs, ketchup, en liten skvätt worcestershiresås samt spriten i en bunke. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Lägg på avokadon med löjromen där avokadokärnan satt. Blanda allt med 40g löjrom cream fresh/majonnäs och färsk-örterna och vitpepparn, ställ i kylen (givetvis så utvecklas smakerna om det får stå i kylen över natten). Skala och dela avokadon i 4 delar, skölj och dela limen i 4st klyftor. 2 msk majonnäs. 1 st avokado