grön ärtcréme med kräftstjärtar. Receptet kommer från hennes bok Karins kök, med klara västkustinfluenser, som bjuder på otroligt fina bilder och aptitretande rätter
Du kommenterar med ditt Twitter-konto. E-postadress (Adressen lämnas aldrig ut). Så gott medsmå knyten i lagom storlek som både är knapriga, syrliga och söta på samma gång
Rosta brödet och skär ut fyra små cirklar (eller fyrkanter). kyckling-bröst, råris ochgrönsaker tillsammans med orden "du väljer själv vem du vill vara, har du ett mål är det bara att bestämma sig"
Receptet lånades från LCHF Gourmet (dessförinnan skall receptet ha kommit från Annika Rognebys hemsida - hittade dock inte länken där, men receptet skall även finnas i hennes bok
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. Kräftor eller tonfisk istället för räkor, avokado eller toast istället för citronhalva - you name it
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
Häll i tomat ochsmåkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlök och paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.