Äggula recept

Påsktårta med nougat och Daim

Påsktårta med nougat och Daim

Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispa tills vitorna är sega som till maräng
Gravade äggulor

Gravade äggulor

Ingredienser Portioner. 4 st 2 dl strösocker 2 dl salt 4 äggulor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gravad äggula, variant 2

Gravad äggula, variant 2

Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Gravad äggula med smörstekt pasta

Gravad äggula med smörstekt pasta

Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Gravade äggulor

Gravade äggulor

Gör fördjupningar i blandningen och lägg ner en äggula i varje. Livet. Igår firade vi efter att ha varit på ett rutinultraljud där allt såg fint ut och idag sörjer vi eftersom familjens älskade Isbjörn inte längre finns
Maränger på äggula.

Maränger på äggula.

Maränger på äggula.  . Ja. Jag vet. Jag är hopplös när det gäller att komma i säng och idka viktig sömn. Har så mycket jag vill göra
Penne med krämig karljohansvamp, grana padano och äggula

Penne med krämig karljohansvamp, grana padano och äggula

Det är en vegetarisk pasta med svamp, grönkål och äggula. Penne med krämig karljohanssvamp, grana padano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit grana padano2 äggulor1
Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Ingredienser Portioner. 4 8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msk smör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Nougatmazarin

Nougatmazarin

1 äggula/or. Gör mördegen så här. Blanda alla ingredienser. Plasta in degen och ställ den kallt, gärna över natten
Vit chokladmousse

Vit chokladmousse

2 äggula/or. Låt hallonen tina. Smält chokladen över ett vattenbad. Vispa grädden, men inte för hårt. Rör sedan i äggulorna