Riktigt god blev denna pastarätt, som jag gjorde när dottern och lilla I kom på lunchbesök. Jag hade äggulor över efter att ha gjort fröiga kex (recept kommer senare), så det passade bra att knåpa ihop en god sås av dem till pastan
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna
Räkor,. Stora räkor med vitlök och chili. Publicerat 2016-02-13 14. 05. 20 i. Förrätter/smårätter,. Varmrätter. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
1 kg räkor, gärna tigerräkor10 st vitlöksklyftor4 st röda chilifrukter0,5 dl rapsolja1 dl vitt vinCayennepepparBladpersiljaSkala räkorna, hacka vitlöken och chilifrukterna, låt vitlök och cilin fräsa lugnt ett par minuter i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.