Confiterad äggula & Portvinsbräserad kycklingfilé
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Confiterad äggula med blomkålspuré 3 propoints 2 portioner
  • 2 st äggulor
  • olja (räknas ej)
  • 100 g plockad blomkål
  • 0,5 dl gräddmjölk
  • Salt
  • 1 skiva Krispig parmaskinka
  • Portvinsbräserad kycklingfilé 11 propoints
  • 4 portioner
  • 4 st kycklingfiléer á 150 gram 1 krm vitpeppar
  • 4 tsk ljus senap
  • 4 st stora skivor lufttorkad skinka eller rökt skinka
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk milda culiness
  • 2.5 dl portvin (räknas ej)
  • 2 msk soja
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • 50 g smör
  • Steksnöre
  •  
  • Morötter
  • 2 st stora morötter
  • 1 tsk milda culiness

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.