Wallenbergare med lingon och mandelpotatispuré
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • WALLENBERGARE
  • 600 g kalvfärs
  • 3 st äggulor
  • 3 dl vispgrädde, 36-40%
  • 2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • salt och vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • smör att steka i
  • MANDELPOTATISPURÉ
  • 800 g mandelpotatis
  • 1 dl mjölk, standard 3 %
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  • 100 g smör
  • HONUNGSLINGON
  • 2 dl lingon
  • 3 msk honung, flytande
  • TILL SERVERING
  • smör, skirat
  • persilja, finhackad
  • ärtor, gröna små

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.