Wallenbergare på vildsvin med sockerärter, rårörda lingon och potatispuré
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Vildsvinsfärs
  • 1.5 tsk Salt Fint
  • 4 st Ägg
  • 3 dl Vispgrädde
  • 1 tsk Muskot Malen
  • 0.5 tsk Kanel Malen
  • 0.5 msk Nejlikor Malda
  • 2 tsk Vitpeppar Malen
  • 4 dl Ströbröd
  • 800 g Potatis Fast
  • 2 dl Vispgrädde
  • 2 dl Mellanmjölk
  • 100 g Mat & Bak Smör
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 2 st Schalottenlök
  • 200 g Sockerärta Fryst
  • 2 dl Lingon Fryst
  • 2 msk Strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.